• img1

6ος Εθνικός Σχολικός Διαγωνισμός για θέματα ΕΕ 2019-2020

6ος Εθνικός Σχολικός Διαγωνισμός για θέματα ΕΕ (Επαρχιακός)

Στα πλαίσια του 6ου Εθνικού Σχολικού Διαγωνισμού για θέματα ΕΕ έγινε στις 5 Μαρτίου ο Επαρχιακός Διαγωνισμός Λευκωσίας. Έλαβαν μέρος 14 σχολεία και νικητής ήταν το Λύκειο Λατσιών, που θα εκπροσωπήσει την επαρχία Λευκωσίας στον μεγάλο τελικό, που θα γίνει στις 2 Απριλίου. Την ομάδα απαρτίζουν οι μαθήτριες: 1) Ιωάννου Ηρώ 2) Ιωάννου Ελένη 3) Ευθυμίου Αγάθη 4) Κατσούρη Λήδα Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σκληρή δουλειά και την επιτυχία! Καλή Τύχη στον τελικό!

 Φωτογραφικό Υλικό


Εργαστήρι – Λύκειο Terra Santa

Στις 11 Ιανουαρίου 2020 διεξήχθη εργαστήρι του 6ου Εθνικού Σχολικού Διαγωνισμού για θέματα Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης στο Λύκειο Terra Santa. Ήταν μία συνάθροιση όλων των σχολείων της επαρχίας Λευκωσίας που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Το Λύκειο Λατσιών αντιπροσώπευσαν οι μαθήτριες Αγάθη Ευθυμίου Β11, Ελένη Ιωάννου Β23, Ηρώ Ιωάννου Β11 και Λήδα Κατσούρη Β23.

Τα σχολεία ενημερώθηκαν για θέματα Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης, για τις δράσεις του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus  και τις ευκαιρίες που προσφέρει στους νέους το πρόγραμμα και ακολούθησαν βιωματικά εργαστήρια. Τα παιδιά εργάστηκαν ομαδικά, με ενθουσιασμό για την δημιουργία αφίσας σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν.

 Φωτογραφικό Υλικό


Εργαστήρι – Λύκειο Λατσιών

Στα πλαίσια του 6ου Εθνικού σχολικού διαγωνισμού διεξήχθη εργαστήρι στο Λύκειο Λατσιών με συμμετοχή μαθητών από το Λύκειο Λατσιών και Δασούπολης στις 11/11/2019. Οι μαθητές βρήκαν το εργαστήρι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους σε θέματα ΕΕ.

 Φωτογραφικό Υλικό